Як зробити камеру відеоспостереження зі свого старого телефону?

0 комментариев

Старий телефон, яким ніхто не користується, ще може виявитися корисним. Одне з можливих його використання – створення камери відеоспостереження. Для цієї мети потрібні два смартфони: основний, який відіграватиме роль приймача, і старий, який відіграватиме роль камери відеоспостереження. Зробити це нескладно, а у статті ми розпишемо всі кроки та підводні камені.

Крок перший: встановлення програми

Потрібне нам додаток можна швидко та безкоштовно завантажити у Play Маркет. Воно називається Alfred (Відеоспостереження, камера). Використовувати його легко, інтерфейс інтуїтивно зрозумілий. Завантажити програму потрібно на обидва смартфони.

ВАЖЛИВО! Обидва телефони мають бути підключені до одного облікового запису (наприклад, Google). Це можна зробити через установки телефону в розділі “Акаунти”.

Як зробити камеру відеоспостереження зі свого старого телефону?

Крок другий: встановлення телефону-камери

Після того, як програми будуть завантажені та налаштовані, необхідно поставити старий телефон (з роллю камери) на потрібне місце і не забути підключити його до розетки, оскільки батарея з увімкненою камерою буде досить швидко сідати. Можливо, для кращої стабілізації знадобиться штатив чи будь-яка стійка структура, зроблена своїми руками.

Крок третій: перегляд запису у реальному часі

Запис із камери відеоспостереження в реальному часі користувач зможе отримати на другому телефоні через ту ж програму. Таким чином зручно стежити, наприклад, за їжею, що готується на кухні або за дитиною в сусідній кімнаті. Крім вибраної мною програми можна використовувати будь-яке інше з Play Маркет. Головне, щоб воно виконувало ті самі функції.

One Reply to “Як зробити камеру відеоспостереження зі свого старого телефону?”

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *